Mejveder: Zaradiću 100, 200 miliona više protiv Habiba nego što sam sa Konorom

Autor:

Sport

18.10.2018

12:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Flojd Mejveder potvrdio je da želi da se bori sa Habibom Nurmagomedovom, ali da će kao i u slučaju sa Konorom Mekgregorom to morati da se dogodi u ringu.

Flojd Mejveder

Nurmagomedov je izazvao Mejvedera nakon što je nokautirao Mekgregora i ustoličio se kao apsolutni vladar UFC.

Mejveder, koji je pobedio Mekgregora u avgustu 2017. upravo u bokserskom ringu pre svega razmišlja koliko će novca da zaradi. Na kraju krajeva, "Novac" (Money) je njegov nadimak.

- Kada se budem borio sa Habibom, naravno da ću da dobijem desetocifrenu isplatu. Zaradiću više nego od borbe sa Mekgregorom. Verovatno 100 miliona dolara više. Pretpostavljam između 110 i 200 miliona više - rekao je Mejveder.

RepublikaFoto: instagram.com/thenotoriousmma
Mejveder i Mekgregor

Amerikanac je u borbi sa Ircem koja je vredela 590 miliona dolara sam zaradio 275 miliona. Njegov novi izazivač je 30-godišnji Rus iz Dagestana koji je, kao i Mejveder (50-0) takođe neporažen u profesionalnim borbama (27-0). 

- Borićemo se. Ja sam svoj gazda, ne znam šta se dešava u Habibovom taboru, ali na kraju sve možemo da se dogovorimo. Ja sam Flojd Mejveder. Ja sam elita, ako me izazoveš dolaziš u moj svet. Ne znam drugog borca koji ima brojeve kao što su moji. Ne znam drugog borca koji je zaradio novca koliko sam ja. Tako da, ako me izaziva, dođi u moj svet i dogodiće se - istakao je "Novac" Mejveder. 


Mejveder je na kraju upozorio Rusa da se ne sme dogoditi incident koji je zasenio njegovu pobedu nad Mekgregorom nedavno.

- Las Vegas je prestonica borbe, a posle borbe moraš da se ponašaš kao profesionalac. Ne samo u ringu, već i van ringa

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Habib Nurmagomedov

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading