VREME JE! Ulog je prevelik, ali srpske odbojkašice znaju zašto su došle!

Autor:

Sport

17.10.2018

17:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srbija će igrati protiv Holandije u polufinalu Svetskog prvenstva u Japanu u petak, od 6.40 ujutru po srednjeevropskom vremenu, a srpske odbojkašicama ne fali motiv, ovo je ono za šta su se spremale proteklih meseci, spremno i sa puno energije će se boriti za sjajna odličja.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Maja Ognjenović

- Ovo je ono za šta smo vredno radili prethodnih par meseci i ono što smo priželjkivali. Holandija je ozbiljan protivnik, ali imamo spremnu taktiku. Ulog je prevelik. Čuvale smo energiju za ovo što predstoji- rekla je Maja Ognjenović u Jokohami.

Ženska reprezentacija Srbije doputovala je u Jokohamu, gde će igrati završnicu Svetskog prvenstva.

- Holandija je jedna od najboljih ekipa na prvenstvu, što je dokazala svojom igrom. Bili su bez greške i izbacili veliku Ameriku iz trke za medalju- rekla je Ognjenović.

Brankica Mihajlović je rekla da nema smisla razmišljati o finalu već da se samo treba koncentrisati na Holandiju.

- Holandija igra zaista kvalitetnu odbojku i biće maksimalno koncentrisane i motivisane. Mi želimo da igramo finale. Biće teško, kako nama, tako njima. Sve što je bilo se zaboravlja i pada u vodu. Verujem da možemo najbolje moguće da se spremimo- rekla je Mihajlovićeva.

Silvija Popović je kazala da nije potrebno govoriti o motivima.

- Ne treba mnogo govoriti o motivima. Priželjkujemo dobru utakmicu. Dobro poznajemo protivnika i treba iskoristiti mane koje imaju. Ne smemo da im dozvolimo da nametnu svoju igru. Nadam se dobrom rezultatu- rekla je Popovićeva.

Drugi polufinalni duel između Kine i Italije igraće se u petak od 9.10.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading