GAZE SVE PRED SOBOM: Odbojkašice bolje od Italije, sa prvog mesta u polufinale!

Autor:

Sport

16.10.2018

09:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Naša ženska odbojkaška reprezentacija savladala je Italiju u drugom kolu F6 faze Svetskog prvenstva sa 3:1 (25:21, 25:19, 23:25, 25:23) i tako sa prvom mesta ide u polufinale!

Odbojkašice Srbije

Naše devojke odigrale su još jedan izvanredan meč. Porazi od Japana i Holandije zaista su bili samo zagrevanje za ono najbitnije, a kada je tako onda pokažu svu svoju snagu. Domaćin je razbijen sa 3:0, a ovoga puta i odlične Italijanke nisu imale šansu pred srpskim divama.

Iako je Tijana Bošković prethodnih dana imala problema sa povrdom trbušnog zida, Terzić je ipak odlučio da je uvede u igru na ovom duelu, da i ona može da uhvati zalet pred polufinale. Ona je to poverenje iskoristila na maksimalan način. Bila je najefinasnija sa 29 poena.

Odbojkašice će rivala za mesto u finalu saznati nakon meča između Kine i Holandije (12.20 časova) koji direktno odlučuje o tome ko će biti prvi, a ko drugi u toj grupi. Poraženi iz tog duela igraće sa našim damama.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading