TERZIĆ I DEVOJKE SPREMAJU OSVETU!

Autor:

Sport

13.10.2018

13:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpske odbojkašice kreću u pohod na medalje na SP! Jedini poraz su pretrpele od Japanki, a selektor i "orlice" motivisano dočekuju top 6 fazu i veruju da će uspeti da se revanširaju za poraz.

Odbojkašice nastavljaju pohod na SP!

- Mislim da nismo imali krizu igre, u smislu da smo pali u formi. Motiv nije bio na nivou na kom je bio do momenta dok nismo obezbedili ulazak u finalnih šest. Pretpostavljam da će motiv sada biti, ulog je daleko veći. Verovatno ćemo igrati kompletni, Tijana je trenirala u subotu. Nadam se da će rezultat biti drugačiji u odnosu na prošlu utakmicu sa Japanom - rekao je Terzić.

Naše reprezentativke veruju da će uspeti da se revanširaju Japankama za poraz u drugoj fazi, ali da će za to biti potrebno strpljenje i bolja igra nego u prvom duelu.

- S obzirom na to da smo imale priliku da igramo sa njima, dovoljno ih poznajemo, znamo kakve su u odbrani. Imale smo vremena da se spremimo za revanš. Moraćemo da poradimo na sitnicama, koje su nam falile, a to je prvenstveno strpljenje koje će nam biti potrebno. Motivacija je tu i nadamo se najboljem - rekla je Milena Rašić.

Njena koleginica Tijana Malešević smatra da će biti još teže, ali da ona i saigračice žele da prikažu bolju igru nego u prethodna dva duela.

- Sigurno da se dobro poznajemo sa Japankama. Svesne smo grešaka iz prvog meča. Biće još teže, jer posle ovog kruga sledi ispadanje. Spremne smo i u dobrom raspoloženju očekujemo da pokažemo dosta bolju igru nego u prethodna dva meča - izjavila je Maleševićeva.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading