HABIB POSLAO BRUTALNO PISMO: Hoće da zaštiti brata

Autor:

Sport

11.10.2018

15:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nastavlja se bura posle meča Habiba Nurmagomedova i Konora Mekgregora... Ovoga puta Rus je udario na UFC. Njegova pretnja je baš ozbiljna.

RepublikaFoto: Tanjug/AP

Razlog što je Rus rešio da se obrati javnosti je činjenica da UFC-a želi da iz svog sveta isključi Zubairu Tukugova zbog udaranja Konora Mekgregora posle meča. Pismo prenosimo u celosti:

- Voleo bih da se obratim UFC-u, zašto niste otpustili nikoga kada je njihov tim napao autobus i povredio nekoliko ljudi? Mogli su da ubiju nekog, zašto niko ne govori ništa o vređanju moje zemlje, religije, nacije, porodice?

Zašto morate da kaznite moj tim, kada su se oba borila. Ako kažete da sam ja počeo, nisam saglasan, ja sam samo završio ono što je on počeo.

U svakom slučaju, kaznite mene, Zubaira nema ništa sa time. Ako mislite da ću ćutati, pogrešili ste. Otkazali ste Zubairinu borbu i želite da ga isključite jer je udario Konora. Ali ne zaboravite da je Konor taj koji je prvio udario mog brata, samo pogledajte video snimak.

Ako ste odlučili da ga otpustite, trebalo bi da znate da ćete izgubiti i mene. Mi nikad ne odustajemo od svoje braće u Rusiji i ići ću do kraja za svog brata. Ako i dalje stojite pri odluci da ga otpustite, ne zaboravite da mi pošaljete raskid ugovora sa mnom, ili ću ga ja sam raskinuti.

I još jedna stvar, možete bez bilo kakve dileme da zadržite moj novac. Vi ste prilično zauzeti oko njega, nadam se da vam se neće zaglaviti u grlu. Mi smo odbranili našu čast i to je najvažnija stvar. Hoćemo da idemo do kraja - zaključuje se u pismu.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading