RUS ŽIVI U STRAĆARI dok se Irac baškari u vili u Marbelji

Autor:

Sport

10.10.2018

03:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novac ne može da kupi sreću, ali može da pomogne da se bolje osećate u svom lažnom životu. S druge strane, možete da nemate gotovo ništa, a da budete ispunjeni duševnim blagostanjem i postanete svetski šampion!

Veliki rivali!

Upravo to su životne priče i izbori Konora Mekgregora (30), kojeg u oktagonu olupa ko stigne, i njegovog vršnjaka i neprikosnovenog ultimat-fajtera Habiba Nurmagomedova.

IMA SE, MOŽE SE

Irac modrice po celom telu, a pre svega na vratu jer ga je Rus bukvalno umalo zadavio u borbi za vikend u Nevadi, leči u vili koju je letos platio 1,5 miliona evra. On je svoj mir našao u luksuznom kompleksu Visine la Resine na obodu španske Marbelje. Veći deo dana Konor provodi u prostranoj dnevnoj sobi i trpezariji sa pogledom na Sredozemno more. Noću je u ogromnom udobnom krevetu u spavaćoj sobi sa devojkom Di Devlin, dok će njihov vanbračni sin imati svoj mali raj kad poraste. Kada nije na luksuznoj jahti ili ne vozi jedan od skupih automobila parkiranih u dvorištu, Konor sa društvom sedi na ogromnoj terasi pod palmama. Sunčanje i ispijanje pića prekidaju tek da se okupaju u privatnom bazenu.

RepublikaFoto: Tanjug/AP

VERAN ZAVIČAJU

S druge strane, Nurmagomedov je ostao skroman uprkos velikoj planetarnoj popularnosti. On i dalje živi u rodnom selu Sildi na 1.807 metara nadmorske visine u degestanskim planinama. Trošna kuća sastoji se samo od dnevne i spavaće sobe. U prvoj provodi najviše vremena sa mnogobrojnim članovima porodice i prijateljima. Goste se samo onim što im priroda daje. Iz zabave igraju šah, dok alkohol strogo zabranjuje muslimanska vera. Toplih dana je u godini malo, pa pogled sa prozora puca u planinske vrhove zaronjene u oblake. A kada ode u sobu sa suprugom i dvoje male dece, odmaraju se na oronulim gvozdenim krevetima, na kojima su obični stari dušeci.

Međutim, njima je to očigledno dovoljno za sreću. Zbog toga je mirno i ironično odgovorio na sva lajanja Mekgregora posle poraza.

- Druže Konore, i kad spuštaš loptu, meni je neprijatno. Jesi li stvarno mislio da možeš da me pobediš? Izvinjavam se svima koje sam uvredio našom zajedničkom pobedom - poručio je Nurmagomedov.

Las Vegas i Mahačkala kao plan B

RepublikaFoto: Tanjug/AP

Jedino zajedničko Konoru i Habibu je to što imaju i drugi dom. Međutim, i tu su primetne ogromne razlike. Mekgregoru je vikendica vila od 1.100 kvadrata u Las Vegasu, u kojoj ima sedam spavaćih soba, bazen i teretanu. S druge strane, Nurmagomedov povremeno zbog treninga živi u skromnom stanu u Mahačkali, prestonici ruske pokrajine Dagestan, na obali Kaspijskog mora. U goste mu neretko dođe i po 15 prijatelja sa kojima sparinguje.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading