TERZIĆ: Najteže tek sledi

Autor:

Sport

08.10.2018

14:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Selektor srpskih odbojkašica Zoran Terzić istakao je da su njegove izabranice na vrlo visokom nivou odigrale meč protiv Nemačke u drugom kolu E grupe Svetskog prvenstva.

RepublikaFoto: www.fivb.org
Odbojkašice Srbije

Evropske šampionke zabeležile su sedam maksimalnih pobeda u prvih sedam mečeva na planetarnom šampionatu, čime su izjednačile rekord sa Kubom, koja je besprekoran start imala na prvenstvu 1994. godine.

- Malo smo strepele, jer kada pobeđujete sve utakmice sa 3:0 onda i ne znate kakav je pravi odnos snage. Ipak, potvrdile smo da ceo turnir igramo na vrlo visokom nivou - istakla je Maja Ognjenović.

U poslednjem meču, Srpkinje su savladale Nemačku sa 3:0 (25:14, 25:20, 25:20).

- Nemačka je protivnik koji nas uvek tera da igramo na maksimumu. To je ekipa koja ne posustaje, sve vreme igra punom snagom, čeka svaku grešku rivalu, svaki pad u igri da bi preokrenule kao što je uradila protiv Brazila - ocenio je Terzić i dodao:

- Ono što me raduje je što smo u završnicama setova i u drugom i trećem setu bili na visokom nivou. Možemo da budemo zadovoljni. Ima tu stvari koje mogu da budu bolje. Potrebne su nam ovakve utakmice. Svakako će nam ovo pomoći da se pripremimo za naredna dva meča, najteže u grupi.

Naredni meč Srbija će igrati protiv Japana u sredu od 12.20.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading