PRVA MEDALJA U BUENOS AJRESU: Mitroviću bronza!

Autor:

Sport

07.10.2018

16:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Strelac Aleksa Mitrović osvojio je bronzanu medalju prvog dana takmičenja na Olimpijskim igrama mladih u Buenos Ajresu, u Argentini.

RepublikaFoto: twitter.com/Lachlan McKirdy
Aleksa Mitrović

On se u finale plasirao pošto je u kvalifikacijama zauzeo 6. poziciju, a u finalu je mu je srebrna medalja izmakla za 0,1 krug.  Zlatnu medalju osvojio je Rus Šamakov Grigori, a srebrnu Indijac Mane Šahu Tušar.

Aleksa Mitrović rekao je nakon osvajanja medalje da je peresrećan, ali da mu je žao što mu je srebrna medalja izmakla za 0,1 krug. 


- Ovo je svakako najveći uspeh u mojoj karijeri do sada. Drago mi je što sam osvojio prvu medalju za Srbiju ovde u Buenos Ajresu i nadam se da će ona biti biti samo prva od mnogih koje će naš tim osvojiti na ovom takmičenju - rekao je Mitrović.

Šesnaest sportista predstavlja Srbiju u Argentini u osam individualnih sportova: atletika, gimnastika, karate, plivanje, stoni tenis, streljaštvo, tenis i tekvondo. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading