Mekgregor ili Nurmagomedov? Evo na koga se Ibrahimović "KLADIO"!

Autor:

Sport

05.10.2018

12:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Okršaj veka između Konora Mekgregora i Habiba Nurmagomedova čeka čitava sportska javnost. Švedski fudbaler, Zlatan Ibrahimović je imao zanimljivo viđenje ovog meča, a prognozirao je da će Habib slaviti nad Mekgregorom.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Ibrahimović prognozer!

Mnoge slavne osobe daju prognoze ishoda borbe, a među njima je i Zlatan Ibrahimović.

- MMA je jedan veliki šou, a Konor sa sobom uvek donosi šou. Ljudi ga zbog toga vole. Habib me jako podseća na Fedora Emalijenka. Bio je tih, hladan, ali kada je ušao na borilište videlo se da je drugačiji od svih boraca. Takav je i Habib- rekao je 37-godišnji švedski fudbaler.

Borci su se već "zakačili" van terena, tako da je sve dostiglo nivo usijanja, a u noći između subote i nedelje očekuje se spektakl.

- Mislim da će Habib slaviti jer kada te on dohvati, ne pušta. Kada te uhvati, natera te da patiš u oktogonu i to izgleda jako ružno. Mislim da je kondicijski bolje pripremljen od Mekregora. Ako Konor želi da pobedi, mora to uraditi u dve runde, mora ga nokautirati. Habib ima jači ritam i vozi u petoj brzini svih pet rundi. Ali ako te Konor dohvati levicom, ideš na spavanje- rekao je popularni Ibra.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading