SELEKTOR TERZIĆ: Možemo još bolje!

Autor:

Sport

01.10.2018

14:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Naše odbojkašice ostvarile su i treću vezanu pobedu na Svetskom prvenstvu u Japanu. Perfektna igra krunisana je ubedljivim trijumfom nad nimalo lakim rivalkama iz Brazila. Selektor Zoran Terzić je zadovoljan, ali kaže da Srpkinje još uvek nisu pokazale šta znaju.

RepublikaFoto: cev.lu
Zoran Terzić

Posle trijumfa nad Brazilom Terzić je istakao da je napad bio taj koji je napravio razliku.

- Ovo je bila naša najbolja utakmica na šampionatu. Bili smo dobri u napadu. Bilo je i grešaka u servisu, ali dali smo sve od sebe da pomerimo Brazil našim servisima. Moramo da budemo srećni i zadovoljni ovom pobedom. Mislim da možemo da igramo još bolje - rekao je Terzić.

Selektor Brazila Hoze Gimarais je istakao prijem naše reprezentacije.

- Srbija je igrala dobro i veoma snažno u napadu otpočetka. Branili su dobro naše kontranapade. Srbija se dobro pozicionirala u prijemu - utisci su bili Gimaraisa.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Maja Ognjenović

Naravno, mozak cele operacije kao i obično bila je Maja Ognjenović. Jako je dobro razigravala naše napadačke mašine Tijanu Bošković i Brankicu Mihajlović.

- Bile smo motivisane za ovaj meč. Naši napadači su odradili dobar posao, bile su veoma efikasne. Brazil nije mogao da nađe rešenje za naš napad. Zadovoljni smo s pobedom - rekla je Maja Ognjenović.

Kapiten Brazila Natalija Pereira bila je kratka u izjavi posle utakmice...

- Odbrana nam nije funkcionisala. Izgubile smo koncentraciju. Moramo da promenimo način razmišljanja u narednim utakmicama - rekla je Pereira.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading