VELIKA ŠTETA: "Orlovi" nemoćni, Brazilci u finalu SP!

Autor:

Sport

29.09.2018

16:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Reprezentacija Srbije izgubila je sa 3:0 od selekcije Brazila u polufinalu Svetskog prvenstva.

RepublikaFoto: Public/Srđan Stevanović
Poraz u polufinalu!

Silovito su krenuli Brazilci u ovaj meč, od starta su nametnuli svoju igru, konstantno su imali nekoliko poena prednosti. "Orlovi" su nervozno otvorili meč. Počinju stvari da se menjaju na bolje posle drugog tehničkog tajm-auta. Uspevaju naši momci da nađu snage i stignu na samo jedan poen zaostatka. Međutim, Brazlci se nisu dali, iako smo uspeli da uhvatimo rezultatski priključak, protivnici odnose drugi set rezultatom 25:22.

Ponovo su "žuti" ušli motivisanije u meč, "Orlovi" nisu mogli da prnađu igru na koju smo navikli tokom čitavog prvenstva. Bežali su Brazilci uporno, a naši momci su im disali za vratom. Do polovine seta smo se borili, ali aloi uspevaju Brazilci da privedu i drugi set u svoju korist, posle nešto lošije igre nape selekcije, 25:21 je bilo za Brazilce.

Početak trećeg seta je obećavao! Izbaranici Nikole Grbića su krenuli žestoko sa početka tri poena, ali iskusni Južnoamerikanci su se brzo pribrali. Sudar titana viđen je u trećem setu, igralo se poen za poen. Međutim, u su nastavku Brazilci zaigrali strastvenije, zasluženo su prošli u finale. Naši momci još imaju priliku za medalju. Ostaje žal za finalom.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading