TREĆA SREĆA! Grbić i momci uz SRPSKI INAT veruju u okršaj sa Poljacima u finalu!

Autor:

Sport

28.09.2018

07:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Selektor Srbije Nikola Grbić rekao je posle novog poraza od Poljske na Svetskom prvenstvu da se nada trećem susretu koji će biti u finalu, ako do njega dođe, stvari na terenu će biti znatno drugačije.

RepublikaFoto: Public/Srđan Stevanović
Grbić i ekipa nadomak medalje na SP!

"Orlovi" su izgubili 3-0 u setovima (28:26, 28:26, 25:22) ali su zahvaljujući broju poena ipak se domogli polufinala.

- U prvom setu smo imali dosta servis grešaka, ali i pored toga smo mogli taj deo igre da rešimo u svoju korist. Bilo je mnogo prilika koje smo mogli da realizujemo u našu korist, ali u tome nismo uspeli. Iskreno, bilo je teško očekivati da ponovimo igru sa meča protiv Italije, i odbrambeno i energetski- rekao je selektor Nikola Grbić. 


"Orlovi" su drugi put bili nemoćni protiv Poljaka na ovom SP. 

- Evo, drugi put smo igrali protiv Poljaka kada je maltene sve bilo rešeno. Prvi put je to bilo kada smo se već kvalifikovali u drugu fazu, dok smo sad izgubili nakon što smo jednom nogom bili u polufinalu. Nadam se da ćemo se ponovo sastati, ovoga puta u borbi za medalju i uveren sam da će tada situacija na parketu biti znatno drugačija- rekao je Grbić.


Srbija će u polufinalu igrati protiv Brazila ili SAD. 

- Moramo mnogo bolje, ali smo mi uvek bili na vrhunskom nivou kada smo imali tu neizvesnost i "moranje". Nadam se da će ista situacija biti u polufinalu- rekao je selektor Srbije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading