"ORLOVI" GRME: Nek se spreme Poljaci, ISPISAĆEMO ISTORIJU!

Autor:

Sport

27.09.2018

17:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Izabranici Nikole Grbića su u prvom kolu ubedljivo savladali domaćina Italiju sa 3:0, ali meč odluke se igra protiv Poljaka posle kog ćemo znati da li je Srbija među četiri najbolje ekipe na svetu. Reprezentativci Srbije motivisano ulaze u ovaj meč.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Napred "Orlovi"!

- Moramo što pre da zaboravimo taj meč, jer su novi ispred nas. Čeka nas Poljska i taj duel će odlučiti hoćemo li u polufinale. Pamtimo dobre stvari i okrećemo se novoj utakmici- rekao je Lisinac.

Meč u četvrtak biće drugi koji će Srbija i Poljska odigrati u poslednjih pet dana, u prvom meči slavili su Poljaci.

- Ovo je nova utakmica. Taj tamo meč je došao posle dosta napora, bili smo iscrpljeni, nije bilo rezultatskog značaja... Ovo je drugačije. Moramo da se motivišemo i nastavimo u dobrom ritmu. Sigurno će i Poljaci, vođeni prvom utakmicom u kojoj su dobro servirali, pokušati to i večeras. Na nama je da uspostavimo našu igru i da diktiramo tempo, budemo dobri na servisu i u prijemu- rekao je Lisinac.

Za sigurno mesto u polufinalu Srbiji je potrebno da osvoji set ili ukupno 54 poena.

- Ukoliko budemo išli na samo 54 poena ili set to nije dobar put. Možemo da izgubimo i uđemo u problem. Moramo da budemo koncentrisani. Očekujemo veliku borbu. I idemo na pobedu. Ako budemo jurili poene, neće biti dobru. Treba pobedom da osiguramo mesto u polufinalu- zaključio je Lisinac.

Orlovi će igrati i protiv tradicije, pošto nikad nisu savladali Poljsku na svetskim prvenstvima.

- Sigurno da želimo da im se revanširamo, iako nismo osvetoljubivi. Igraćemo utakmicu kao da je finale. Idemo da pobedimo. Bitno je biti prvi u grupi da se izbegne eventualni jači rival iz druge grupe. Mada to nije ni bitno- rekao je Kovačević.

"Orlovi" ulaze posebno motivisani u ovaj meč.

- Naravno da jesmo. Da nismo mislili da možemo do medalje ne bismo ni igrali SP . Žao mi je onih koji su drugačije mislili. Znali smo koliko vredimo. Velika je stvar doći ovde gde smo, a mi smo tek počeli- rekao je Kovačević.

Utakmica između Srbije i Poljske na programu je od 20.30.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading