BRUTALNO: Nasilnici NASRNULI na Borkovića i njegovu trudnu suprugu!

Autor: Beogradski mediji

Sport

24.09.2018

16:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najbolji srpski automobilista Dušan Borković ostao je bez bodova na drugoj trci TCR Evropa šampionata u Monci nakon što ga je Bendžamin Lesens nesportskim potezom izgurao sa staze. Posle trke došlo je do neviđenog skandala, španski navijači i vozač Mikele Askona hteli da se fizički obračunaju sa Srbinom i njegovom suprugom Andrijanom.

RepublikaFoto: Tanjug/Tanja Valič
Borković se oglasio posle skandala!

- Iz boksa Askone koji je preko puta Lesenovog slušali su našu raspravu. Skupilo se oko 30 Askoninih navijača. Izašao sam onako nervozan i pružio mu ruku. Čestitao sam mu, a Askona me je pitao zašto sam ga udario. Toga se i ne sećam jer mi je pukla guma na trci, a išao sam preko 200 na sat... Branik je bio polomljen, išao sam levo-desno i moguće je da sam ga zakačio - rekao je Borković.

Iz boksa Askona su prešli svaku granisu i fizički su nasrnuli na Borkovićai njegovu trudnu suprugu.

- Rekao sam mu da ne znam o čemu priča i pitao ga kakav problem ima. Pošto znam svoj temperament rekao sam "fak of" i okrenuo se. Bio sam sa suprugom Andrijanom i još jednom devojkom Ivanom, a ta njegova banda, koliko god ih je bilo, najmanje 20 počeli su da nas vređaju. Jedan njegov navijač me je gurnuo, pa sam ga ja udario. Drugi su počeli da vuku Andrijanu koja je trudna. Na kraju su postavili samo kraj snimka na internet, ne i početak, šta je izazvalo to da ga udarim - zaključio je Borković.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading