GRBIĆ: Nije bitno je li grupa teška ili laka, MI SE PITAMO!

Autor: Republika/Agencije

Sport

24.09.2018

15:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Selektor odbojkaške reprezentacije Srbije Nikola Grbić rekao je da nema mnogo razlike među šest reprezentacija u završnici Svetskog prvenstva i da je ime protivnika nebitno ako njegova ekipa želi do kraja.

RepublikaFoto: Public/Srđan Stevanović
Grbić i ekipa motivisani!

- Kada se uđe među šest najboljih na svetu, tu nema puno razlike, sve ekipe su jake. Apsolutno ne razmišljam o tome da li nam je grupa teška ili laka. Ako hoćemo da idemo do kraja nije bitno protiv koga ćemo da igramo. Svako je jak na svoj način i s kim god da igramo idemo na pobedu- rekao je Grbić u Torinu.

Reprezentacija Srbije će igrati u Grupi J treće faze Svetskog prvenstva sa domaćinom Italijom i Poljskom.

- Italija je zabeležila samo jedan poraz, biće izuzetno težak meč. Igraju dobro, kompletni su i igraju kod kuće. Biće težak protivnik. Radujem se ponovnom susretu sa Poljskom jer će biti drugačije okolnosti nego u prethodnoj utakmici i nadam se drugačijem ishodu- rekao je Grbić.

Reprezentativac Nikola Jovović bio je zadovoljan žrebom, s obzirom na to da su u drugoj grupi Rusija, Brazil i SAD.

RepublikaFoto: Public/Srđan Stevanović

- Nije moglo bolje po nas jer su ekipe iz druge grupe fantastične i igraju fenomenalnu odbojku na ovom prvenstvu. Prošli smo mnogo toga. Uz osmeh idemo jer je ovo fantastičan uspeh. Igraćemo jedan za drugog, što je bitno jer tako postajemo izuzetna ekipa. Želimo i mislim da zaslužujemo medalju- rekao je Jovović.

Njegov saigrač Nemanja Petrić kazao je da u završnici nema lakih protivnika.

- Italija je domaćin i ima veliku podršku, a Poljska je bila bolja od nas u meču koji nismo igrali najbolje moguće. Čekaju nas dva teška protivnika u borbi za polufinale. Imamo kvalitet, pokazali smo mnogo i nećemo se zaustaviti jer svi imamo želju da odemo u samu završnicu- rekao je Petrić.

Srbija će prvu utakmicu igrati u sredu protiv Italije, dok će se dan kasnije sastati sa Poljskom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading