GRBIĆ: Odigrali smo srcem

Autor:

Sport

21.09.2018

19:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Selektor odbojkaške reprezentacije Srbije Nikola Grbić istakao je posle velike pobede nad Francuskom (3:2) na Svetskom prvenstvu da je zadovoljan kako je njegov tim reagovao u ključnim trenucima.

RepublikaFoto: Tanjug
Nikola Grbić

Srbija je ostvarila veliku pobedu nad Francuskom, čime je Trikolore ostavila praktično bez šansi da se plasiraju među najboljih šest ekipa u svetu.

- To je odlična reč - konačno. Mislim da ih sedam godina nismo pobedili. Važnost ove utakmice je u tome veća što je njima to bila poslednja šansa da se plasiraju u najboljih šest ekipa. Odigrali smo srcem bez obzira što smo od prevelike želje u nekim situacijama propustili neke prilike koje uglavnom koristimo - objasnio je selektor Srbije i dodao:

- Pobediti Francusku, koja je u poslednjih 10 godina jedna od najboljih reprezentacija na svetu bilo je veoma teško. Momci su pokazali veliku želju za pobedom i jedinstvo. Ponavljam se, ali to smo mi. To je jedini pravi put da idemo dalje, da ne gledamo ko je sa druge strane nego kako mi igramo.

Srbiju do kraja druge faze takmičenja očekuju okršaji protiv Argentine i Poljske, a već protiv Argentine bi mogla da osigura plasman u najboljih šest.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading