Hamilton: Najduža trka u mojoj karijeri

Autor:

Sport

16.09.2018

21:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vozač Mercedesa Luis Hamilton rekao je da mu se činilo da je u Singapuru vozio najdužu trku u životu, ali da je zadovoljan pobedom i celim vikendom, pošto je uoči trke dobrom vožnjom obezbedio i pol poziciju.

RepublikaFoto: Tanjug/AP

Četvorostruki svetski šampion Hamilton je posle trke kleknuo i rekao: "Potrošen sam".

- Imao sam utisak da je ovo najduža trka u mom životu, drago mi je što je gotova. Ekipa nikada nije prestala da veruje u mene i Valterija (Botasa), u naše sposobnosti. Maks (Verstapen) je odlično vozio, ali ovo je bio odličan dan. Kakav dan, kakav vikend, ovo je pravi blagoslov - rekao je Hamilton posle trke.


On je na 40 bodova uvećao prednost u generalnom plasmanu nad vozačem Ferarija Sebastijanom Fetelom.
- Dobro su se borili ovog vikenda. Nisam siguran gde im je nestao tempo. Nisam imao sreće sa saobraćajem tokom trke, Grožan i Sirotkin su se borili ispred mene i bilo mi je teško sve to da pratim. Maks je imao sreće, a ti momci me nisu puštali da prođem, srce mi je jako lupalo, ali kada sam uspeo da ih obiđem, mogao sam da pritisnem gas i odmaknem se - naveo je Hamilton.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading