Bibić oduševljen rezultatom

Autor:

Sport

06.09.2018

21:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Atletičar Novog Pazara Elzan Bibić rekao je da je izuzetno zadovoljan nastupom na 1.500 metara na Hanžekovićevom memorijalu u Zagrebu, na kojem je vremenom od tri minuta i 37,79 postavio rekorde Srbije za juniore i mlađe seniore.

RepublikaFoto: Tanjug/D.ANIČIĆ
Elzan Bibić

- Ambicije su bile da istrčim juniorski rekord, ali kada sam video prolaz pred poslednjih 400 metara hteo sam samo da što duže ostanem uz grupu jer sam znao da će da me dovede do dobrog rezultata. Bio sam oduševljen vremenom na kraju - rekao je Bibić na konferenciji za novinare.

On je rekao da je i sam iznenađen rezultatima u finišu sezone, obzirom da je krajem avgusta u Bergenu rezultatom od sedam minuta i 51,51 sekundi postavio državne rekorde za juniore i mlađe seniore na 3.000 metara.

To je trenutno peto ostvarenje u Evropi na 3.000 metara u seniorskoj konkurenciji.

- Iza mene je teška sezona, pa me je i taj rezultat u Norveškoj malo iznenadio. Zadovoljan sam sezonom na stazi i vrhunskim trkama na njenom kraju. Ostaje mi još Evropsko prvenstvo u krosu, gde ću pokušati da se borim za visok plasman - najavio je Bibić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading