Hamilton: Na plejstejšnu sam uvek birao Raikonena

Autor:

Sport

06.09.2018

20:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vozač Mercedesa Luis Hamilton rekao je da mu je čast što ima priliku da se takmiči sa vozačem kakav je Kimi Raikonen.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Luis Hamilton

Nekoliko dana se spekuliše da će vozač Ferarija doneti veliku odluku o budućnosti svoje karijere. On će ili napustiti Ferari i preći u drugi tim, ili u potpunosti napustiti Formulu 1.

- Mislim da će nedostajati ovom sportu. Imao je neverovatnu karijeru, mislim da je naš stil vožnje sličan. Pre nego što sam došao u ovo takmičenje i dok sam vozio Formulu 1 na plejstejšnu, uvek sam zamišljao da sam Kimi u Meklarenu - rekao je Hamilton.

Raikonen sledećeg meseca puni 39 godina, na Velikoj nagradi Italije proteklog vikenda stigao je do pol pozicije, a trijumfovao je Hamilton. Upravo ta pol pozicija bila je 100. u karijeri finskog vozača.

Prošlog vikenda u Monci se spekulisalo o tome da nova uprava Ferarija želi da poštuje želju pokojnog izvršnog direktora Serđa Markjonea, koji je želeo da u Ferari dovede Šarla Leklera iz Zaubera.

Spekuliše se i da bi ugovor sa Leklerom mogao da bude objavljen tokom dana.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading