HUMANITARNI KIK BOKS TURNIR U SPENSU ZA LJUDE SA DAUNOVIM SINDROMOM

Autor:

Sport

06.09.2018

13:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Humanitarni internacionalni turnir u kik boksu u saradnji sa Kik boks savezom Srbije održaće se ovog vikenda u novosadskom Spensu, a sav novac koji bude bio prikupljen otići će u ruke osobama sa Daunovim sindromom.

Foto: facebook.com/Victory gym
Svi imamo pravo da se bavimo sportom, to niko ne može da nam zabrani!

Novosatski Spens ove sportske sezone otvara svoja vrata nesvakidašnjim događajem koji je deo novoG evropskog projekta FATE.

Osim toga što nas za vikend očekuje neverovatan sportski spektakl koji će okupiti kako profesionalne borce kik boksa, tako i amatere iz različitih zemalja, na istom mestu ćemo svi imati priliku da pomognemo onima kojima je naša pomoć najpotrebnija - osobama sa Daunovim sindromom.

Za sve članove Udruženja Daun iz Novog Sada novosadski klub Victory gym obezbedio je besplatne treninge kako bi privukli i onu grupu ljudi kojima su vrata sportskih sala često zatvorena.

 

 

Na novosadskoj revija biće prikazano 6 profesionalnih i 5 amaterskih borbi u muškoj i ženskoj kategoriji.

Nakon Slovačke i Slovenije, a pre Italije ovo će biti treća međunarodna koja će promovisati jednaku šansu za život, vežbanje i bavljenje sportom za sve, uz nadu da će i drugi klubovi nastaviti da čine isto.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading