PRED SP: Selektor Grbić doneo najtežu odluku!

Autor:

Sport

04.09.2018

15:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Odbojkaška reprezentacija Srbije učestvovaće od 9. do 30. septembra na Svetskom prvenstvu koje će biti održano u Bugarskoj i Italiji. Selektor Nikola Grbić dan pred odlazak rekao je da mu nikada nije bilo teže da "preseče" kada je pravio spisak igrača koji će braniti boje Srbije.

RepublikaFoto: Starsport

Na spisku putnika su: 

Jovović, Kostić (tehničari), Atanasijević, Luburić (korektori), Podraščanin, Lisinac, Krsmanović, Okolić (blokeri), Rosić, Majstorović (libera), Petrić, Ivović, Kovačević, Katić (primači).

U poslednjem momentu sa spiska su "otpali" Petković i Buculjević, ali je Grbić naglasio da će za njih biti dovoljno prilika u budućnosti.

- Odluka je bila možda i najteža od kada sam selektor. Naš plasman može da varira od neulaska među osam najboljih do osvojene medalje. Zavisiće od dana, pojedinaca, sportske sreće. Najvažnije je da prikažemo svoju najbolju igru, bolju od one u Ligi nacija, a nagoveštaja za to svakako ima - rekao je Grbić.

Srbija će na Svetskom prvenstvu u Grupi C igrati protiv Sjedinjenih Američkih Država, Rusije, Australije, Kameruna i Tunisa. Orlovi će igrati u Bariju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading