Besplatno na utakmicu odbojkašica pred SP

Autor:

Sport

28.08.2018

16:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ozbiljno se odbojkašice Srbije spremaju za Svetsko prvenstvo koje će biti održano u Japanu od (29. septembra do 20. oktobra). Mesec dana priprema a pre puta na Daleki istok odigraće prijateljsku utakmicu sa Bugarskom u banjalučkoj dvorani "Borik".

RepublikaFoto: cev.lu
Odbojkašice Srbije

Odbojkaški savez Republike Srpske, kao domaćin ovog meča, saopštio je da će ulaznice biti besplatne i da se mogu rezervisati do 31. avgusta, putem elektronske pošte.

Na e-mail adresu OSRS treba poslati poruku u kojoj se navodi broj željenih ulaznica i osnovni podaci o licu koje će ih preuzeti 4, 5. ili 6. septembra na blagajni "Borika".


Ideja o utakmici odbojkašica u Banjaluci datira još iz 2016, a Odbojkaški savez Srbije na taj način želi da se oduži za podršku narodu Republike Srpske, odakle potiče nekoliko aktuelnih reprezentativki, među kojima i najbolja odbojkašica Evrope i sveta Tijana Bošković.

Utakmica Srbija - Bugarska na programu je 7. septembra od 17.00.


Aktuelne prvakinje Evrope i olimpijske vicešampionke iz Rija pokušaće da u Japanu osvoje prvu svetsku medalju od 2006.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading