ANĐELI ČUVARI UZ FORMULU 1: Alonso ispričao šta se desilo TRENUTAK pre STRAŠNE NESREĆE!

Autor:

Sport

26.08.2018

19:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fernando Alonso je zajedno sa Nikom Hulkenbergom i Šarlom Leklerom učestvovao u teškom incidentu koji je obeležio trku za Veliku nagradu Belgije, vozač Meklarena je nakon dešavanja na stazi istakao da su na sreću, svi učesnici u nesreći dobro.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Alonso je dobro prošao!

- Osećam se dobro. Ipak, moramo da sačekamo nekoliko sati da bismo videli kako će se sve odvijati. Mislim da je dobra stvar što se osećamo dobro, posebno Šarl Lekler jer sam preleteo preko njegovog bolida. Dobra stvar je što sam imao anđela čuvara uz sebe- rekao je nakon trke Fernando Alonso.

Alonso je objasnio kako je sve izgledalo u trenutku kada je shvatio da će doći do nesreće.

- Prvo sam video u retrovizoru, video sam kako su Niku blokirale sve četiri gume, pošto je propustio da zakoči, i onda sam osetio udarac. Tužno je, jer je propustio tačku kočenja za nekoliko metara. Došao je velikom brzinom koja se ne razvija čak ni tokom kvalifikacija. Ponavljam tužno je, pošto takve situacije imaju velike posledice, na sreću, danas to nije bio slučaj- zaključio je Alonso.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading