FETEL nije mogao da sakrije SREĆU posle trijumfa u Belgiji!

Autor: Agencije/Republika

Sport

26.08.2018

17:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vozač Ferarija Sebastijan Fetel rekao je da je uživao u pobedi u trci Formule 1 za Veliku nagradu Belgije.

RepublikaFoto: twitter.com/Formula 1
Fetel zadovoljan!

Fetel je pobedio u Belgiji, nakon što je u prvom krugu obišao vozača Mercedesa Luisa Hamiltona. Nemac do kraja nije imao problema i ostvario je 52. pobedu u karijeri, čime je pretekao Alana Prosta.

- Da, imam više pobeda od Alana Prosta. Dobro sam startovao, nisam siguran da li me je Luis video, pošto me je gurnuo u levu stranu u prvom krugu. Ali, nakon što sam prošle godine ostao bez pobede, ove godine se sve okrenulo, ove godine je bolje- rekao je Fetel posle trke. 

On je rekao da se opustio čim je poveo u trci i da je posle toga sve bilo lakše. 


- Dobro sam startovao posle "sejfti kara", posle toga je bilo lagano. Sve smo preokrenuli i kontrolisali smo trku. Imao sam sreće što nisam izgubio mnogo vremena u saobraćaju na stazi. U poslednjih 15 krugova Luis se nije zaista trudio, a nisam ni ja. Uživao sam u trci, dobro je provesti mnogo vremena na ovoj stazi, a ja u tome uvek uživam u brzom bolidu- naveo je četvorostruki svetski prvak.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading