Počinje regionalno finale SIM u Splitu

Autor:

Sport

19.08.2018

11:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Regionalno finale Sportskih igara mladih (SIM) počinje sutra u Splitu uz učešće mališana iz Srbije, Hrvatske i Bosne i Hercegovine.

RepublikaFoto: Promo foto
Sportske igre mladih

Srbiju će predstavljati 300 školaraca, koji su to pravo stekli pobedama na državnom finalu.

- I ove godine nastavili smo da se uspešno borimo za naš osnovni cilj, a to je da se duh Sportskih igara širi i da se borimo za svaki dečiji osmeh. Sport, igre i mladost ili sreća, izazov i motiv, su skraćenice koja simbolizuje mnogo, a ako stavimo sve to u naš okvir, dobijemo Sportske igre mladih - izjavila je predsednica SIM Srbija Ivana Jovanović.

RepublikaFoto: Promo foto
Sportske igre mladih

Kako je navela, peta jubilarna sezona u Srbiji donela je puno rekorda.


- Sva deca koja su ove godine učestvovala u Igrama, po gradovima i mestima Srbije, za nas su pobednici. Sada deci u Splitu želim da upoznaju nove prijatelje, imaju jedno mini letovanje i takmiče se. Naravno i da uživaju na spektakularnoj ceremoniji zatvaranja Igara, koja će se po tradiciji održati na Rivi i puni utisaka dođu svojim kućama i pamte ovu najlepšu sportsku priču za decu - istakla je Jovanović.

Ovaj put Split će biti domaćin finalnog dela manifestacije.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading