HRABRO: Ivana htela da trpi bol!

Autor:

Sport

11.08.2018

16:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šok... Ivana Španović neće moći da skaće u finalu Evropskog prvenstva u Berlinu. On je i pored povrede htela da se takmiči, ali je na kraju poslušala savet lekara.

RepublikaFoto: Starsport

- Povrede su nažalost sastavni deo sporta i ovo je jedna od najtežih odluka, ali verujem najbolja kad je u pitanju nastavak karijere. Imala sam ogromnu želju da nastavim, znala sam da mogu da istrpim bol, ali kad sam saznala da je u pitanju ruptura ahilove tetive poslušala sam savet medicinskog tima da odustanem od nastupa u finalu. Nastavljam sa terapijama i nadam se brzom povratku na stazu - jasna je Ivanina poruka.

I sada je jasno koliko je naša atletičarka hrabra... Bila je spremna i da pored bola izađe na borilište i pokuša da dođe do medalje. Ovoga puta viša sila je sprečila, ali sigurno je da će Španovićeva Srbiji doneti još mnogo odličja u godinama koje dolaze.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading