Fatović uputio izvinjenje Filipoviću zbog udaranja

Autor:

Sport

29.07.2018

08:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vaterpolo reprezentacija Hrvatske uzela je bronzanu medalju na Evropskom prvenstvu u Španiji, s obzirom da je u borbi za treće mesto pobedila Italiju 10:8. "Delfini" su bili bolji od "barakuda" u polufinalu, a taj meč bio je pun grubosti i nesportskih poteza od kojih se izdvaja potez Lorena Fatovića, koji je posle prvenstva još jednom uputio izvinjenje našem kapitenu Filipu Filipoviću zbog udaranja u lice.

RepublikaFoto: instagram.com/filip.filipovic10
Filip Filipović

- To udaranje stvarno nije bilo potrebno i zbog toga sam se izvinio, i još jednom se izvinjavam svima. Bila je to "žuta minuta", stvarno mi je žao i izvinjavam se svima koji su videli to udaranje. Takvim potezima ne treba da bude mesto u sportu - izjavio je posle pobede nad Italijanima Fatović. 

Dobra stvar je svakako što Filip Filipović nije naseo na ovakvu provokaciju, i što to udaranje nije kulminiralo u veći sukob.

Inače to nije prvi put da su Hrvati iz nemoći reagovali udaranjem našeg Filipovića

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading