SAVIĆ: Sve su usputne stanice do Tokia 2020. godine

Autor:

Sport

15.07.2018

19:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Selektor vaterpolo reprezentacije Dejan Savić rekao je da očekuje pobedu protiv Rumunije na startu Evropskog prvenstva u Barseloni i istakao da se cilj Srbije zna, zlato na Olimpijskim igrama u Tokia, i da su sva takmičenja do tada "usputne stanice".

RepublikaFoto: YouTube printscreen
Dejan Savić

Vaterpolisti Srbije sutra počinju takmičenje na 33. prvenstvu Evrope u Barseloni, a prvi rival će im biti Rumunija od 20.30.

- Atmosfera je u redu, zdravi smo. Protiv Rumunije očekujem, naravno, pobedu, ali i igru koja će pokazati gde smo sada - rekao je Savić, prenosi Vaterpolo savez Srbije.

U Grupi D su još Rusija i Slovačka.


- Organizacija je u redu, bazen izgledom predstavlja temelj za spektakl kakav vaterpolo zaslužuje. Ovde su najbolje ekipe sveta. Naš cilj se zna, to je Tokio 2020, i sve do tada su usputne stanice. Posle Rija smo okrenuli novu stranicu - rekao je Savić.

Kapiten reprezentacije Filip Filipović je istakao da ekipa jedva čeka da počne prvenstvo.


- Uvek je isti cilj bez obzira kakav je sastav... Imaćemo protiv Rusije jaku proveru, a posle počinje ono pravo - rekao je Filipović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading