Ništa novo: VOJVODINA ŠAMPION!

Autor:

Sport

01.06.2018

18:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prava drama odigrala se u poslednjem kolu plej-ofa rukometne lige Srbije, a šampion nije bio poznat bukvalno do poslednjeg sekunda.

RepublikaFoto: facebook.com/RK Vojvodina
Rukometaši Vojvodine

Tri ekipe ušle su u poslednje kolo sa dobrim izgledima da se okite šampionskom titulom. Vodeći Železničar iz Niša gostovao je u Šapcu, gde mu je bila dovoljna pobeda nad domaćom Metaloplastikom, kojoj bodovi nisu ništa značili.

Kiksu Nišlija nadali su se aktuelni šampion Vojvodina i beogradski Partizan, koji su delili megdan u Novom Sadu u isto vreme.

 

 

Metaloplastika je savladala Železničar sa 27:26, a ta utakmica se završila pet minuta pre one u Novom Sadu. I dalje su sve tri ekipe imale šansu, Vojvodini i Partizanu trebala je pobeda, a Nišlije su se nadale remiju, koji bi njih promovisao u novog prvaka.

Novosađani su posle prvog poluvremena imali četiri gola viška, ali je Partizan igrao bolje u nastavku i uspeo da stigne do poravnanja 18:18. Međutim, sama završnica pripala je domaćinu, pa je Vojvodina slavila sa 20:19 i tako po šesti put uzastopno postala prvak Srbije. Uz Novosađane, u SEHA ligi igraće i drugoplasirani Železničar.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading