Sebić peti na Svetskom kupu

Autor:

Sport

26.05.2018

19:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski reprezentativac u streljaštvu Milenko Sebić osvojio je peto mesto u gađanju vazdušnom puškom na Svetskom kupu u Minhenu.

RepublikaFoto: serbianshooting.rs
Ilustracija: Foto

Sebić je peto mesto osvojio s pogođenih 186,0 krugova.

U istoj disciplini nadmetali su se i Milutin Stefanović i Lazar Kovačević. Stefanović je zauzeo 17, a Kovačević 24. mesto u konkurenciji 123 strelca.

- Sva trojica su ispunili očekivanja. Milenko Sebić se vraća u svetski vrh vazdušnom puškom. Na prvi pogled Milutin Stefanović i Lazar Kovačević su bili daleko od finala, ali i njihov učinak zaslužuje vrlo dobre ocene... Sebić je u finalu gađao maltene bez greške, a ipak je ostao bez odličja - rekao je šef stručnog štaba i selektor za pušku Dragan Donević, prenosi Streljački savez Srbije.

RepublikaFoto: Tanjug
Andrea Arsović

U eliminacijama trostava najvredniji rezultat od srpskih takmičarki je ostvarila Andrea Arsović, koja je bila 15. u prvoj grupi, sa 1.168 krugova - jednim manje od vlastitog državnog rekorda.

Dragana Todorović je zauzela 33. mesto u drugoj grupi (1.156 krugova) i takođe prošla u sutrašnje kvalifikacije, za razliku od Milice Babić koja je u istoj grupi bila 40. (1.153).

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading