Ivanini skokovi po Evropi: Obelodanjen kalendar

Autor:

Sport

25.05.2018

10:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najbolja srpska atletičarka Ivana Španović objavila je kalendar takmičenja za tekuću sezonu, koju će započeti skokovima na Džamping gala mitingu u Atini 26. maja.

RepublikaFoto: Starsport
Ivana Španović

Bronzana sa Olimpijskih igara u Riju 2016. godine će posle nastupa u Grčkoj, skakati udalj i na mitingu Dijamantske lige u Stokholmu 10. juna, kao i 27. juna na Mediteranskim igrama, koje se održavaju u španskoj Taragoni.

Ivana će potom nastupiti i na mitingu Dijamantske lige u Lozani 5. jula, a onda i na Evropskom šampionatu u atletici u Berlinu 11. avgusta, gde brani zlato osvojeno pre dve godine u Amsterdamu. 

Posle EP sledeće stanice u kalendaru Ivane Španović su još dva mitinga Dijamantske lige - u Birmingemu 18. avgusta i Briselu 13 dana kasnije. 

Sve nastupe Ivane Španović na putu ka odbrani titule u Dijamantskoj ligi možete pratiti na kanalima Sport Kluba, koji ekskluzivno prenosi ovo elitno takmičenje. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading