Partizan slavio u derbiju: SMEŠI SE TITULA

Autor:

Sport

23.05.2018

17:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vaterpolisti Partizana napravili su ogroman korak ka odbrani titule prvaka Srbije. Crno-beli su u velikom derbiju na bazenu Banjica savladali Crvenu zvezdu sa 10:7 i sada četiri kola pre kraja šampionata imaju četiri boda prednosti.

RepublikaFoto: Facebook.com/Sportyfoto
Vaterpolisti Partizana

Inače, ove sezone u domaćem prvenstvu ne igra se plej-of. Partizan je i u prvom superligaškom okršaju slavio protiv najvećeg rivala.

Vrata pobede Partizana polako je odškrinuo raspoloženi Aleksandar Andrejević kada je golom sa distance na isteku napada doneo prednost od 6:3 dva minuta pre kraja.

Kada je Marko Janković na startu poslednjeg perioda povisio na 8:4 delovalo je da su crno-beli otklonili sve dileme. Ali, Zvezdu je donekle probudio Đorđe Tanasković i sredinom poslednje deonice smanjio na dva gola zaostatka.

Ipak, Partizan je tri minuta pre kraja pronašao način da odgovori, a Andrejević je postigao pogodak za 9:6 i tada je bilo jasno da su crno-beli osigurali tri veoma važna tri boda.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading