Uprkos pobedi selektor Terzić nije zadovoljan

Autor:

Sport

22.05.2018

15:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Selektor ženske odbojkaške reprezentacije Srbije Zoran Terzić nije bio zadovoljan izdanjem svojih izabranica, koje su pobedile Tajland sa 3:1 u prvom meču druge nedelje Lige nacija.

RepublikaFoto: cev.lu
Zoran Terzić

- Sigurno da ne možemo da budemo zadovoljni našom igrom. Nije to ni bilo ni blizu onoga što očekujemo, a ni blizu onog što nam treba da bismo napravili uspeh u Ligi nacija. Jedini što je dobro je pobeda i tri boda, ali nadam se da ćemo od Poljske igrati bolje, da bismo mogli da savladamo rivale koji su jači od Tajlanda. Nadam se boljem izdanju naše ekipe i naravno pobedi - rekao je selektor Srbije Zoran Terzić. 

Tijana Bošković je upisala 30 poena na meču protiv Tajlanđanki, ali je naglasila da Srbija može bolje. 

- Nismo iznenađene njihovom igrom, znali smo da će da se bore od početka do kraja. Drago mi je da smo opravdale ulogu favoritu. Igramo sa Poljskom, koja je dobra ekipa, ali verujem u nas i nadam se našoj boljoj igri - kazala je Boškovićeva. 

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Tijana Bošković

Da Tajland uopšte nije bio lak protivnik je potvrdila i srednji bloker, kapiten Milena Rašić. 

- Uvek je teško igrati protiv selekcije poput ove kakvu Tajland ima. Dosta je akcija, kada se razlete po terenu nije lako biti fokusiran. Odradile su dobar posao na servisu i odbrani. Ipak, na kraju smo imale dosta strpljenja - rekla je odbojkašica turskog Vakifbanka. 

RepublikaFoto: instagram.com/ gugica3
Ilustracija: Foto

Jelena Blagojević je istakla da Srbija meču nije prišla dovoljno motivisano, kao i da protiv Poljske mora da se da maksimum na terenu. 

- Bilo je teško jer smo nekoncentrisano i nedovoljno motivisano ušle u meč. Nismo mogle da se odbranimo, izblokiramo ni da napadamo. Nisu nas iznenadile, znale smo kako igraju. Drago mi je kako smo izvukle drugi set. Moramo da igramo našu odboju, a pri tom mislim da budemo motivisane. Poljska ima visoku ekipu, biće teško, a mi moramo sa stoo odsto snage jer je to ključ svega -  istakla je Blagojevićeva.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading