Tijana Bogdanović: Dala sam sve od sebe!

Autor:

Sport

11.05.2018

15:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpska reprezentativka u tekvondou Tijana Bogdanović izjavila je da je srećna osvajanjem bronzane medalje na Evropskom prvenstvu u Kazanju.

RepublikaFoto: facebook.com/TaekwondoGaleb/
Dragan Jović i Tijana Bogdanović posle osvajanje medalje

Bogdanovićeva je pobedila Slovenku Anu Petrušić i Mađaricu Lucu Patakfalvi, dok je u meču koji je vodio u finale izgubila od Ruskinje Tatjane Kudašove sa 15:14.

- Srećna sam zbog ove medalje, najpre zato sto sam se lepo osećala u borbama, dala sve od sebe i slušala trenera. Nema razloga da budem nezadovoljna što je samo bronza, a ne zlato. Nadam se da će ova medalja motivisati ostatak tima u nastavku takmičenja - rekla je Bogdanovićeva.

Trener Dragan Jović je zadovoljan učinkom Tijane Bogdanović.

- Osvojili smo prvu medalju. To je sada najvažnije. Trebalo bi da pokrene i ostatak ekipe i ako bude sve kako treba, da na kraju Evropskog prvenstva imamo bolji učinak od jedne bronze. Tijana je bila izvanredna u polufinalu. Izgubila je 15:14 od prvog nosioca, domaćina Ruskinje. Treba istaći da je Tijani ovo prvo Evropsko prvenstvo u ovoj težinskoj kategoriji i ovo je odlično za njen dalji put ka Tokiju - dodao je on.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading