Rukomet: Partizan bolji od Zvezde

Autor:

Sport

28.04.2018

19:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rukometaši Partizana pobedili su Crvenu zvezdu rezultatom 32:28 (15:13) u 3. kolu plej-ofa Superlige Srbije, a sjajnu partiju pružio je igrač crno-belih Darko Stevanović.

RepublikaFoto: Starsport
Detalj sa derbija

Pred oko 1100 gledalaca na Banjici izabranici trenera Nenada Maksića su pobedili učenike Nenada Peruničića najviše zahvaljujući spektakularnoj partiji Darka Stevanovića, koji je bio strelac 15 golova.

Nemanja Živković je upisao šest golova za Partizan, dok je Bojan Butulija četiri puta pogađao mrežu Zvezde. 

U ekipi crveno-belih je najefikasniji bio Dejan Babić sa šest golova, dok su po pet puta strelci bili Janko Pešić i Nikola Ivanović.

Partizan ima pobedu i dva poraza u plej-ofu, a dva boda na četvrtom mestu na tabeli, dok je Zvezda šesta sa dva poraza i remijem i jednim bodom. 

Prvoplasirani Železničar je u Nišu bio bolji od Dinama sa 30:26 (16:12), pa je maksimalan sa šest bodova, dok je Dinamo drugi sa dva boda manje. 

Milan Đukić i Mladen Krsmančić su bili strelci po šest golova za Železničar, dok je Pavle Banduka postigao pet pogodaka za Dinamo. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading