(VIDEO) KAKAV BORAC: Nema šaku, ali rival pored njega nikada ne može da prođe

Autor:

Sport

29.04.2018

05:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Život piše romane... Važno je da se čovek nikada ne preda i uvek pokuša da ostvari svoj san. Bez obzira koliko neki životni udarac može da boli, ništa nije nemoguće. Najbolji primer za to je igrač američkog fudbala Šakim Grifin.

RepublikaFoto: Tanjug/AP

Kada je imao četiri godine ostao je zbog šake. Otkriven mu je problem zbog kojeg je moralo da dođe da amputacije. Ipak, on nikada nije odustao. Američki fudbal je njegova ljubav i želeo je da postane profesionalac. I pored toga što je bio odličan jednostavno morao je da uradi mnogo više od ostalih.  Na koledžu je kao lajnbeker nastupao za Floridu gde je bio jedan od najboljih defanzivaca ekipe. Ipak nije tako lako bilo da stigne od NFL.

Ovaj defanzivac se pojavio na treninzima pred draft. Uradio je sve fantastično, a 100 kilograma uspeo je da podigne čak 20 puta iz benča. On je dosanjao san. Biće izabran između treće i pete runde, a stručnjaci najavljuju da bi mogao da ima veliku karijeru. 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading