BOMBA: Hrvat selektor Srbije?

Autor:

Sport

27.04.2018

18:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Hrvat na klupi rukometne reprezentacije Srbije? Moguće je... Legendarni hrvatski rukometaš Nenad Kljajić spreman je da postane selektor "orlova".

RepublikaFoto: rss.org.rs

On nema posao od kada je otišao iz Saudijske Arabije, a kaže da je već uspostavio kontakte sa čelnicima Rukometnog saveza Srbije.

- 'Vodio sam neformalne razgovore sa nekim ljudima. Što se mene tiče ja bih vrlo rado prihvatio da sednem na klupu Srbije, čak i za manje finansijske uslove nego što dobijam u drugim državama jer puno vremena provodim u Beogradu. Mislim da bi smo mogli nešto da napravimo - rekao je Kljajić za "Sport klub".

 

 

On je dodao da se ne plaši izazova.

- Ja sam Hrvat i pitanje je kako bi ljudi ovde prihvatili da Hrvat vodi Srbiju. Ja ne bih imao problem, znam da bi me prozivali i u Hrvatskoj, ali ja sam profesionalac. Mislim da rukovodstvo RSS može da obezbedi određen novac koji bi mene zadovoljio. Ipak, ne zavisi od mene, već od drugih faktora - zaključio je Kljajić.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading