BOKS - Beogradski pobednik: Spektakl kao u Las Vegasu

Autor: Tanjug

Sport

23.04.2018

18:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Međunarodni 56. bokserski turnir "Beogradski pobednik", koji ove godine nosi ime po svom prvom pokrovitelju nekadašsnjem gradonačelniku Beograda Branku Pešiću, biće održan narednog vikenda u dvorani "Pinki" u Zemunu, uz učešće od 180 takmičara iz više od 20 zemalja.

RepublikaFoto: Promo

Kako je na promociji prestižnog turnira najavio predsednik Bokserskog saveza Srbije Nenad Borovčanin, na turniru će učestvovati prva postava ruske reprezentacije, zatim bokseri iz Afrike i Južne Koreje, kao i reprezentativci Srbije.

- Naši bokseri su spremni, nadam se da ćemo imati nekog u finalu i da će naša publika uživati u spektaklu, sa reflektorima, svetlima, kao u Las Vegasu - rekao je Borovčanin Tanjugu.

RepublikaFoto: ST/Dragan Kadić



Posle toga, naveo je on, slede prve zajedničke pripreme boksera bivše SFRJ, svih šest republika, a Srbija je domaćin.

- U pitanju su pripreme za Mediteranske igre u Španiji, potom ide letnja pauza, pa Superliga od jeseni koja će kompletirati sistem takmičenjima, a bokserima omogućiti da se takmiče i napreduju, nadam se do evropskih i svetskih medalja - kazao je on.

Finalne borbe Beogradskog pobednika na programu su u subotu od 19 sati uz besplatan ulaz.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading