DRAMA U NOVOM PAZARU: Vojvodina odbranila titulu

Autor:

Sport

15.04.2018

20:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Odbojkaši Vojvodine osvojili su titulu šampiona Srbije u sezoni 2017/2018.

RepublikaFoto: ossrb.org
Vojvodina je odbranila titulu

Vojvodina je u gostima pobedila Novi Pazar 3:1, po setovima 17:25, 34:32, 25:18, 32:30. Novosadski klub je do titule stigao serijom 3:1 u pobedama.

Najbolji u pobedničkom timu bio je David Mehić sa 19 poena, a Miran Kujundžić je imao 15.

Najbolji u domaćem timu bio je Irfan Hamzagić sa 24.

 

 

- Druga sezona u Vojvodini i druga titula. Čestitam mojim momcima i ekipi Novog Pazara koja je igrala fantastično. Pokazali smo da smo dve najbolje ekipe u Srbiji. Duži 'roster' doneo nam je tas na vagi u drugoj i večerašnjoj utakmici - rekao je trener Vojvodine Nedžad Osmankač.

Vojvodina je ovim trijumfom stigla do 15. titule u istoriji kluba.

- Neverovatna atmosfera, u pozitivnom smislu. Bilo je pravo uživanje igrati. Nije ličilo na našu ligu, gde su hale poluprazne. Krvavo smo radili cele sezone i bili najbolji kad je najpotrebnije, iako smo do večeras svaki put gubili u Pazaru - naveo je primač Novosađana Miloš Vemić.

Najefikasniji akter meča bio je Novopazarac Irfan Hamzagić sa 24 poena.

- Čestitam mojoj ekipi na dobrom meču i dobroj sezoni. Izgurali smo je s prvom šestorkom, koja je bila i sjajna i bajna, a nekada i malo slabija. Vojvodina je pokazala da nije slučajno toliko puta bila šampion. U trećem i četvrtom setu je bilo očigledno da smo emotivno i fizički ispražnjeni, bez goriva - ocenio je trener Pazara Hamza Zatrić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading