VALENTINO ROSI POSLE INCIDENTA: Markes je "prljav", uništio je naš sport

Autor:

Sport

09.04.2018

08:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Valentinu Rosiju izlazila je para na uši, nije birao reči, koliko je bio ljut na Marka Markesa posle incidenta na Velikoj nagradi Argentine u nedelju uveče.

RepublikaFoto: youtube.com/il Filosofo 2
Ilustracija: Foto

Španac je tokom druge trke u sezoni vožene u Argentini rizičnim uletanjem u šikani poslao Rosija na travu. Branilac titule u kraljevskoj klasi se posle trke uputio ka Rosijevoj garaži, ali Italijan nije želeo da razgovara sa njim.

- Uništio je naš sport, nema nimalo poštovanja za svoje protivnike. Opasan je! On se ne takmiči pošteno, on je "prljav". Plašim se kada sam na stazi sa Markesom, kada vidim njegovo ime na tabli uplašen sam jer znam da će krenuti na mene - bio je besan Rosi.

Rosi je zajedno sa predstavnicima Jamahe posetio direkciju trke i naglasio je da zvaničnici imaju odgovornost da spreče Markesa da nastavi da se ponaša kao do sada.

- Kada vozite 300 km/h morate da poštujete rivale, ovako nema smisla. Svakome može da se dogodi da napravi grešku na kočenj i da dođe do kontakta, to je trkanje, ali on je od petka imao incidente sa Vinjalesom, Doviciozom, sa mnom. Tokom trke je namerno uleteo u četvoricu vozača. To nije greška jer postavlja nogu između motora jer zna da neće pasti - poručio je Italijan.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading