(FOTO) Zapaljena kladionica na Vračaru!

Autor:

Sport

25.03.2018

14:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U noći između subote i nedelje na Vračaru, nepoznata lica zapalila su objekat kladionice Planetwin 365. U požaru nema povređenih, a objekat je izgoreo.

RepublikaFoto: Planetwin 365
Zapaljena kladionica na Vračaru

- Zahtevamo od nadležnih organa da u najkraćem mogućem roku identifikuju napadače koji su sinoć zapalili jedan od naših prodajnih objekata na Vračaru u Beogradu, i tom prilikom pričinili ogromnu materijalnu štetu - saopšteno je iz kompanije SKS365 Malta LTD, koja u Srbiji posluje kroz mrežu kladionica planetwin365.

RepublikaFoto: Planetwin 365
Unutrašnjost izgorelog objekta

U saopštenju se traži od nadležnih organa da što pre budu rasvetljeni motivi za izvršenje ovog teškog krivičnog dela, a da se njegovi počinioci što pre privedu pravdi i adekvatno kazne.

- Mnogo više od materijalne štete, zabrinuti smo za bezbednost građana koji su se u tom trenutku nalazili na ulici u blizini tog objekta, kao i u svojim stanovima u okolnim stambenim zgradama - navode iz ove kompanije.

RepublikaFoto: Planetwin 365
Izgorela unutrašnjost kladionice Planetwin 365

- Zbog ovog incidenta naša kompanija ce inicirati formiranje Radne grupe čiji će posao biti da obezbedi bolju pokrivenost ovog dela grada kamerama i sigurnosnim sistemima koji ce podići bezbednost svih naših sugrađana na Vračaru, a posebno dece. Uputićemo tu inicijativu svim nadležnim službama za pitanje bezbednosti građana, kao i opštinskim i gradskim vlastima - zaključeno je u saopštenju.

Kompanija SKS365 Malta LTD, koja u Srbiji posluje kroz mrezu kladionica planetwin365, predstavlja jednog od najuspešnijih priređivača igara na sreću u Evropskoj uniji. Ova kompanija zapošljava više od hiljadu ljudi u Srbiji, od čega najveći broj mladih programera i inženjera.

Foto: Planetwin 365
Kladionica Planetwin 365

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading