(FOTO) Vandali išarali prostorije Rukometnog saveza Srbije

Autor:

Sport

23.03.2018

20:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nepoznati počinioci išarali su prostorije Rukometnog saveza Srbije na Novom Beogradu.

RepublikaFoto: Srpski telegraf
Prostorije RSS

Vandali su prostorije RSS išarali crnom farbom, a na jednom od prozora nacrtan je crni dvoglavi orao.

RepublikaFoto: Srpski telegraf
RepublikaFoto: Srpski telegraf

Ministarstvo unutrašnjih poslova (MUP) saopštilo je da rukometašice tzv. Kosova neće igrati nijednu utakmicu na kvalifikacionom turniru juniorki za Svetsko prvenstvo u Kovilovu.

- Osim današnje kvalifikacione utakmice za juniorke u rukometu između Srbije i takozvanog Kosova, neće se igrati ni utakmice između takozvanog Kosova i Norveške u subotu, kao ni meč (Kosova) sa Slovačkom u nedelju. Odluka o otkazivanju navedenih utakmica doneta je kako bi se izbegla bilo kakva mogućnost sukoba izmeđju policijskih službenika Ministarstva i naših građana - navodi se u saopštenju MUP-a.

EHF je večeras diskvalifikovao selekciju Srbije sa turnira. Još nije poznato da li će turnir biti odigran i u kom formatu.

Utakmica juniorki Srbije i tzv. Kosova trebalo je da bude odigrana danas u Kovilovu, ali je MUP iz bezbednosnih razloga zabranio odigravanje tog meča.

Kvalifikacioni turnir juniorki za Svetsko prvenstvo trebalo je da se odigra u Kragujevcu, ali je odlučeno da se na turniru ne ističu nacionalna obeležja i da se ne intoniraju himne.

Zbog bezbednosnih razloga turnir je premešten u Kovilovo kod Beograda, a EHF je odlučio da se mečevi igraju bez prisustva publike i medija.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading