SP za mlade hokejaše u Zagrebu: Srbija na startu protiv domaćina

Autor:

Sport

23.03.2018

22:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U subotu u Zagrebu počinje Svetsko prvenstvo u hokeju na ledu za igrače do 18 godina. Oklopnici Srbije igraju u grupi B II divizije, a glavni konkurenti za prelazak u grupu A su im domaćini, hokejaši Hrvatske koji su prošle godine ispali iz A grupe.

RepublikaFoto: hockeyserbia.com
Ilustracija: Foto

Prošle godine SP održano je u Beogradu, mladi igrači Srbije posle tri pobede i dva poraza osvojili su treće mesto. 

Osim promena u sastavu grupe došlo je do promene i na klupi reprezentacije Srbije. Ledenu družini preuzeo je Fred Peroun koji je u januaru vodio hokejaše do 20 godina na Svetskom prvenstvu u Beogradu.

Prvu utakmnicu na turniru momci iz Srbije igraju upravo sa domaćinima, vršnjacima iz Hrvatske u subotu od 20.00. I komšije iz Hrvatske postavile su novog trenera u nadi da mogu da se vrate u viši stepen takmičenja.    

U nedelju se "orlići" sastaju sa Špancima, ponedeljak je slobodan dan, a takmičenje nastavljaju u utorak duelom sa Holandijom. Sreda je rezervisana za meč sa Islandom, a posle još jednog dana pauze šampionat završavaju utakmicom protiv Kine.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading