Srpski rukomet je dotakao dno! Stanić: Uvek sam na strani igrača

Sport

02.03.2018

06:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pre šest godina Srbiju je sjajni golman Darko Stanić predvodio do evropskog srebra, a danas smo svedoci strašnih skandala. Stanić je sada sekretar u Ministarstvu omladine i sporta, ali ga i daje pogađa svaki neuspeh srpskog rukometa, pogotovo čitav ovaj cirkus na relaciji igrač - selektor Jovica Cvetković.

RepublikaFoto: facebook/Darko Stanic
Darko Stanić

- Ovo što se izdešavalo je dno, dalje nema. Ne možemo da se pravimo da nije, a bila bi stvarno katastrofa da može i gore. Nadam se da će sada konačno sve krenuti napred i pravi je trenutak da se stvari reše - rekao je Stanić za Srpski telegraf.

Reprezentativce je sada bivši selektor Jovica Cvetković optužio i za izlaske, ispostavilo se i da mu je Petar Nenadić pretio, ali Stanić lošu reč za njih nema.

- Što se kaže, do juče sam igrao sa njima i sigurno nisu uradili ništa protiv pravila sportskog ponašanja. Uvek sam na strani igrača. Petra znam odlično, on je jako emotivan i sa tom porukom je verovatno ishitreno reagovao - zaključuje Stanić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading