SKANDAL! NENADIĆ PRETIO CVETKOVIĆU- Vodi dobro računa šta pričaš o nama!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Evropsko prvenstvo u rukometu završilo se pre tačno mesec dana, a cirkus se nastavlja! Najsvežiji skandal je pretnja jednog od najboljih srpskih rukometaša Petra Nenadića (31) sada već bivšem selektoru Jovici Cvetkoviću (58) nakon što je u javnost procurio izveštaj sa šampionata u Hrvatskoj! Srpski telegraf ekskluzivno je došao u posed šokantne poruke koju je Cvetković dobio s nemačkog broja koji je, ispostaviće se, u Nenadićevom vlasništvu.

RepublikaFoto: ST/N. PANČIĆ
Jovica Cvetković

PEREŠ NEZNANJE

- Vodi dobro računa šta pričaš o nama jer mi znamo mnogo više nego što ti misliš! Nemoj lagati novine da smo izlazili i prati svoje neznanje i konzumiranje alkohola! Sram da te bude svojih godina i laži! - navodi rukometaš mađarskog Vesprema.

Bančenje u Zagrebu za koje je optužen i Nenadić poteglo je niz optužbi i skandala kojima se kraj ne nazire. Zanimljivo je da Cvetković u svom android uređaju nema memorisan broj telefona igrača koji je trebalo da bude nosilac igre u Hrvatskoj, kao i da nije znao ko mu je to poslao dok mu novinari Srpskog telegrafa nisu otvorili oči.

CVELE ŠOKIRAN

- Njega su mimo mene nagovarali da igra za reprezentaciju na Evropskom prvenstvu. Nisam uopšte iznenađen što mi je Petar Nenadić to poslao iako sam šokiran što je do toga došlo. To nema veze sa rukometom i sportom. Eto, tako mi vraća moje rukometno dete. Strašno sam se uplašio, evo još uvek se tresem - ironičan je bio Cvetković u izjavi za Srpski telegraf.

Uspeli smo da stupimo i u kontakt sa Petrom Nenadićem, ali on nije bio raspoložen za razgovor.

- Ne želim da komentarišem te gluposti - bilo je sve od Nenadića.

RepublikaFoto: Tanjug/ C.SOKOLOWSK
Petar Nenadić

Cvetković: Đurković se plaši Peruničića

Doskorašnji selektor rukometaša Jovica Cvetković nije bio preterano iznenađen smenom.

- Ja sam došao kao nužno zlo. Sve su učinili da me smene i da spreme mesto za Nenada Peruničića jer se Božidar Đurković plaši njegovog brata Predraga - bez dlake na jeziku je Cvetković.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading