SEKSI SKIJAŠICA SE BRANI: Nisam anti Amerikanka!

Autor:

Sport

18.02.2018

09:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Američka skijašica Lindzi Von izjavila je da je povređena uvredama na društvenim mrežama da je "anti Amerikanka", zbog stavova o predsedniku SAD Donaldu Trampu.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Lindzi Von se nada medalji u spustu

Atraktivna skijašica je bila favorit za zlato u superveleslalomu na Zimskim olimpijskim igrama u Pjongčangu, ali je na kraju osvojila tek šesto mesto.

Po završetku trke dobila je brojne uvrede na društvenim mrežama. Brojni posetioci su je podsetili na izjave iz decembra prošle godine kada je rekla da neće ići u posetu Trampu, ako osvoji medalju. Na društvenim mrežama osvanule su pretnje i uvrede, kao i tvrdnje da namerno nije htela da osvoji medalju.

- Ja sam najameričkija osoba koju ćete ikada naći. Dolazim iz Minesote, iz zemlje farmi. Moja porodica je čvrsta, to su zdravi ljudi. Volim svoju zemlju i volim da se za nju takmičim. Ponosna sam što predstavljam SAD u Pjongčangu. Boli me kada ljudi ono pričaju, pošto to nije tačno - izjavila je Amerikanka.

Ona je navela da će ignorisati pretnje, jer želi da osvoji medalju u spustu, koji je na programu u sredu.

- Želela bih da kažem mnogo, ali sada nije pravo vreme, pošto moram da se koncentrišem na trke. Nisam promenila mišljenje, ali sam odlučila da se sada koncentrišem na sport. Posle trka, u kojima imam priliku da ostvarim pozitvan rezultat, onda ću ponovo reći šta želim - rekla je Vonova.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading