Ignjatovićeva nakon trke: Očekujem bolji rezultat u slalomu

Autor:

Sport

15.02.2018

11:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Naša skijašica Nevena Ignjatović odvezla je prvu trku u veleslalomu na ZOI u Pjongčangu i osvojila 26. mesto. Ona kaže da u drugoj disciplini očekuje bolji rezultat.

RepublikaFoto: instagram.com/lulu_bagz
Ignjatovićeva veruje u bolji nastup na drugoj disciplini

- Na startu se osećala mala tenzija, sve devojke su želele da urade više od normalnog. Što se skijanja tiče, baš sam uživala, sve mi je išlo tečno, gornji deo staze sam išla odlično, sneg je bio super. U donjem delu staze sam malo posustala u ritmu i to me je koštalo par pozicija, iako je staza bila jako zahtevna za skijanje - rekla je Ignjatovićeva, a  preneo je Olimpijski komitet Srbije.

Ona je zauzela je 26. mesto u veleslalomu na Zimskim olimpijskim igrama u Pjongčangu, dok je zlatnu medalju u toj disciplini osvojila Amerikanka Mihaela Šifrin.

Ignjatović je trku završila rezultatom 2:25,40 minuta, sa 5,38 sekundi zaostatka za pobednicom.

- Zbog svih dosadašnjih odlaganja trka raspored će nam narednih dana biti pretrpan, a devojka koja psihički ostane sveža će verovatno biti u vrhu. Sutra u slalomu se nadam da će mi noge biti sveže i očekujem da će biti bolje nego u veleslalomu - dodala je Ignjatovićeva za kraj.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading