MALJKOVIĆ U NOVOM SADU: Mirović primio predsednika OKS

Autor: Tanjug

Sport

30.01.2018

11:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Pokrajinske vlade Igor Mirović primio je predsednika Olimpijskog komiteta Srbije Božidara Maljkovića.

RepublikaFoto: vojvodina.gov.rs
Maljković i Mirović sa saradnicima

Na sastanku je bilo reči o mogućnostima saradnje u okviru projekta Olimpijskog komiteta Srbije "Tokio 2020", kroz koji se finansiraju programi priprema i nastupa najuspešnijih sportista Srbije na evropskim i svetskim takmičenjima, kao i mladih perspektivnih sportista, saopštila je pres služba Pokrajinske vlade.

Mirović je u razgovoru istakao da Pokrajinske vlada sistemski i kontinuirano radi na obezbeđivanju uslova sportistima u Vojvodini za postizanje vrhunskih rezultata, kako kroz razvoj sportske infrastrukture, od obnove sportskih terana i fiskulturnih sada, do izgradnje modernih atletskih staza, kao i kroz programe podrške talentovanih sportista i trenera.

U razgovoru je ocenjeno i da je značajno da se olimpizam spusti na nivo gradova i opština, kako bi se ravnomerno podržali sportisti, koji postižu uspehe u različitim sportskim granama.

Sastanku su prisustvovali pokrajinski sekretar za sport i omladinu Vladimir Batez, potpredsednik Olimpijskog komiteta Srbije Žarko Zečević i generalni sekretar Đorđe Višacki.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading