Srpski rukometaši posetili ambasadu u Zagrebu

Autor:

Sport

20.01.2018

15:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rukometaši Srbije iskoristili su nekoliko dana pauze na EP u rukometu kako bi posetili našu ambasadu u glavnom gradu Hrvatske, gde ih je ugostila naša ambasadorka Mira Nikolić.

RepublikaFoto: rss.rs
Naša rukometna selekcija u srpskoj ambasadi u Zagrebu

Gospođa Nikolić je u prijatnom druženju sa članovima našeg tima provela oko sat i po vremena i iskoristila je priliku da našim reprezentativcima poželi sreću u nastavku takmičenja.

- Pratili smo vas i u Splitu, tako je i u Zagrebu. Gledali smo meč sa Norveškom. Nadam se da ćete do kraja dostojno reprezentovati našu zemlju - rekla je ambasadorka Nikolić, a prenosi sajt RSS. 

RepublikaFoto: rss.rs

Selektor Jovica Cvetković zahvalio se na dobrodošlici. 

- Plasman u drugi krug je veliki uspeh za srpski rukomet u ovom trenutku. Pokušaćemo da damo još više u poslednje dve utakmice. Ovo je stimulans za sve nas da krenemo prema vrhu, jer smo do sada išli ka dnu. Nosimo lepo iskustvo iz Splita. Ljudi su nas prihvatili, a mi smo pomogli da damo jednu lepu sliku ko smo. U poslednjoj utakmici nisu više zviždali, već su navijali za nas - rekao je Cvetković. 

Srbija će do kraja odigrati još utakmice protiv Francuske i Belorusije, koje su na programu 22. i 24. januara u Zagrebu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading