Vujović u svom stilu prokomentarisao greške sudije: MOŽDA IM EHF ODUZME ČLANARINE IZ CRVENOG KRSTA...

Autor:

Sport

16.01.2018

19:32 >> 19:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Selektor rukometne reprezentacije Slovenije Veselin Vujović dao je svoj sud o velikoj sudijskoj greški koja je njegovoj reprezentaciji oduzela pobedu u duelu protiv Nemaca.

Vujović: Sudije rade po nečijem nalogu

Vujović je izneo lična, vrlo sarkastična očekivanja, o odluci Evropske rukometne federacije (EHF) nakon velikih grešaka sudija u duelu Slovenije i Nemačke. Selektor "Dežele" zna da pobedu niko neće vratiti njegovom timu, a da kazna na drugoj strani neće biti adekvatna.

- Bojim se da će doći do onoga da ostane sve kako jeste, a kazniće se sudije. Oduzeće im se članska karta Crvenog krsta na dva meseca, to im je najteža kazna, i onda će opet otići negde, ali ne da sude, jer oni su sudski izvršitelji. Oni to rade po nalogu, nisu sposobni za to, zna se po čijem nalogu rade, zna cela Evropa - izjavio je Vujović.

Podsetimo, bilo je najava da će Slovenija napustiti Evropsko prvenstvo ranije tokom dana, ali se čini da do toga neće doći i da će izabranici Veselina Vujovića nastaviti turnir u Hrvatskoj.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading